RomSafe Trade este o companie tanara, infiintata in martie 2012, care are ca si domeniu principal de activitate producerea, importul si distributia de echipamente si sisteme pentru protectia muncii.

Prin intermediul acestui site dorim sa venim in sprijinul colaboratorilor nostri si a potentialilor viitori colaboratori oferindu-le o gama larga si variata de echipamente si sisteme pentru protectia muncii atent selectionate, menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte din acest domeniu. Pentru aceasta RomSafe Trade s-a orientat catre producatori cu traditie, lideri mondiali in domeniul lor, a caror principal scop este de a combina permanent cele mai noi tehnologii privind protectia muncii si confortul la locul de munca, pentru ca noi sa va putem oferi cele mai bune solutii.

Stim ca alegerea corecta a echipamentelor de protectie nu este intotdeauna un lucru usor si de aceea RomSafe Trade va sta la dispozitie cu o echipa tanara, dedicata acestui domeniu, care va poate oferi in permanenta consultanta in alegerea celor mai bune solutii pentru ca SIGURANTA si CONFORTUL angajatilor dumneavoastra este RESPONSABILITATEA noastra. Echipa noastra va sta in permanenta alaturi, pe tot parcursul procesului de asigurare a protectiei la fiecare loc de munca, prin evaluarea nevoilor si cerintelor dumneavoastra si prin oferirea celor mai bune solutii si produse, pentru ca protectia angajatilor dumneavoastra sa fie la cele mai inalte standarde de siguranta si confort.

Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati!

Primeste noutatile, ofertele si promotiile pe care le pregatim pentru tine

Aboneaza-te la newsletterul nostru